• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • ✓ Lekkerste broodjes
  • ✓ Passende relatiegeschenken

Traiteur Amersfoort

Een traiteur in de omgeving van Amersfoort en Soest die u net dat beetje meer biedt. Dat is Bakker de Graaf in Amersfoort. Voor uw bedrijf verzorgen wij als traiteur graag een complete lunch, borrel of zelfs barbecue in de omgeving van Amersfoort en Soest. Alles wordt voor u geregeld, het enige dat u en uw gezelschap hoeven te doen is genieten van de uitstekende maaltijd! Wanneer mogen wij voor u als traiteur optreden in Soest of Amersfoort?

Neem contact op!Online bestellen

Traiteur die uw maaltijden in Soest of Amersfoort met de grootste zorg verzorgt

Kiest u voor Bakker de Graaf als traiteur voor uw evenement in Soest of Amersfoort, dan kies u voor een bedrijf dat uw maaltijden met de grootste zorg en oog voor kwaliteit bereidt. Iedere morgen wordt het brood vers gebakken in onze eigen bakkerij. Verse vleeswaren worden dagelijks door de ambachtelijke, en prijswinnende, slager in Spakenburg geleverd, en wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is. Van bestek en borden tot een complete barbecue met gasflessen! Voor een kleine meerprijs hoeft u zich niet eens zorgen te maken over de afwas, ook dat doet het enthousiaste team van Bakker de Graaf voor u.

Bel ons even bij vragen over de verschillende diensten

Wilt u een afspraak maken om Bakker de Graaf in te schakelen als traiteur voor uw evenement in de regio Amersfoort/Soest? Neem dan even contact op om de opties door te spreken. Natuurlijk horen we dan ook graag van u wat uw verwachtingen zijn. U kunt Bakker de Graaf bereiken door te bellen met 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »