• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • ✓ Lekkerste broodjes
  • ✓ Passende relatiegeschenken

Traiteur Amersfoort

Een traiteur in de omgeving van Amersfoort en Soest die u net dat beetje meer biedt. Dat is Bakker de Graaf in Amersfoort. Voor uw bedrijf verzorgen wij als traiteur graag een complete lunch, borrel of zelfs barbecue in de omgeving van Amersfoort en Soest. Alles wordt voor u geregeld, het enige dat u en uw gezelschap hoeven te doen is genieten van de uitstekende maaltijd! Wanneer mogen wij voor u als traiteur optreden in Soest of Amersfoort?

Neem contact op!Online bestellen

Traiteur die uw maaltijden in Soest of Amersfoort met de grootste zorg verzorgt

Kiest u voor Bakker de Graaf als traiteur voor uw evenement in Soest of Amersfoort, dan kies u voor een bedrijf dat uw maaltijden met de grootste zorg en oog voor kwaliteit bereidt. Iedere morgen wordt het brood vers gebakken in onze eigen bakkerij. Verse vleeswaren worden dagelijks door de ambachtelijke, en prijswinnende, slager in Spakenburg geleverd, en wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is. Van bestek en borden tot een complete barbecue met gasflessen! Voor een kleine meerprijs hoeft u zich niet eens zorgen te maken over de afwas, ook dat doet het enthousiaste team van Bakker de Graaf voor u.

Bel ons even bij vragen over de verschillende diensten

Wilt u een afspraak maken om Bakker de Graaf in te schakelen als traiteur voor uw evenement in de regio Amersfoort/Soest? Neem dan even contact op om de opties door te spreken. Natuurlijk horen we dan ook graag van u wat uw verwachtingen zijn. U kunt Bakker de Graaf bereiken door te bellen met 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Ik heb met Pasen een groot ei besteld voor mijn collega's . Super goede service ze zijn netjes bezorgd. We zijn erg tevreden over jullie en het was ook nog erg lekker. Dank jullie wel. Saskia van Alphen
Saskia van Alphen
19 april 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Super leuke (grote) Paashazen ontvangen. Waren benieuwd of ze wel heel bezorgd zouden worden maar waren allemaal netjes per doos verpakt. Personeel heeft ervan gesmuld :-)
Nathalie
13 april 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Super service ... paashazen besteld voor personeel, thuisbezorgd en allemaal apart in een doos goed verpakt . Super !!
Femke
12 april 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »