• Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • Lekkerste broodjes
  • Passende relatiegeschenken

Speculaaspop van Bakker de Graaf

Speculaaspop van Bakker de GraafOp zoek naar de lekkerste speculaaspoppen voor Sinterklaas, als relatiegeschenk of gewoon voor tussendoor? Bij Warme Bakker de Graaf zijn de lekkerste speculaaspoppen verkrijgbaar. De speculaaspoppen worden bij ons in de bakkerij alleen maar vers verkocht of afgeleverd. Wilt u kiezen voor gemak? Bestel de speculaaspoppen dan online. Wij leveren ze af in een luxe doos, waardoor ze het lekkerst blijven. Warme Bakker de Graaf levert ze bij u thuis op uw gewenste tijdstip van de dag.

Relatiegeschenk speculaaspop

De Lekkerste en Verste speculaaspoppen zijn verkrijgbaar bij Warme Bakker de Graaf. Tijdens de feestdagen wilt u kunnen genieten van heerlijke speculaaspoppen. De ambachtelijk gemaakte speculaaspoppen van Bakker de Graaf zijn ideaal als relatiegeschenken voor Sinterklaas. Wilt u grotere aantallen afnemen? Neem dan contact met ons op, zodat we u het beste kunnen helpen. Wij leveren door heel Nederland, waardoor de speculaaspoppen afgeleverd kunnen worden op elk adres. Leuk als je iemand wilt verrassen! Wij zorgen ervoor dat u ze vers krijgt en dat uw geliefden,vrienden en/of collega’s er het meest van kunnen genieten.

Speculaaspop bestellen

De lekkerste verse speculaaspoppen van Bakker de Graaf kunt u gemakkelijk online bestellen zodat u niet de deur uit hoeft. In het bestelproces kunt u aangeven wanneer de speculaaspoppen bezorgd moeten worden, zodat wij de versheid kunnen garanderen. Tevens is het mogelijk om een tijdstip af te spreken, zodat wij niet voor een dichte deur komen te staan. Een ideale methode als u de verse speculaaspoppen van Bakker de Graaf als relatie geschenk wilt geven aan een geliefde,vriend en/of collega.

Bestel hier je speculaaspop online!

Wilt u grote aantallen afnemen? Neem dan contact op via telefoon: 033-4612352. Geopend maandag t/m zaterdag en 24 uur per dag bereikbaar op 06-129 77 305.

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »