• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • ✓ Lekkerste broodjes
  • ✓ Passende relatiegeschenken

Speculaaspop bestellen

Een speculaaspop bestellen rond de feestdagen is misschien wel het lekkerste cadeau dat u aan relaties, of gewoon aan uw kinderen, kunt geven! Kies er dan wel voor om een speculaaspop van goede kwaliteit te kopen. Bij Bakker de Graaf bijvoorbeeld. Al jaren worden hier de leukste en lekkerste relatiegeschenken en cadeaus voor rond Sinterklaas en Kerst gemaakt en bezorgd. U kunt een ambachtelijk bereide speculaaspop bestellen via de website, of u komt gezellig langs in Amersfoort om er een te kopen!

Neem contact op!Relatie geschenken bestellen

Een speculaaspop bestellen als relatiegeschenk

Het kopen van een speculaaspop als relatiegeschenk voor uw medewerkers of voor zakelijke partners wordt altijd gewaardeerd. Sterker nog, het is een blijk van waardering waardoor mensen eerder geneigd zijn om net een beetje extra te doen. Wanneer zij hun tanden in een speculaaspop van Bakker de Graaf kunnen zetten, zetten ze voor u graag een tandje bij! Het bestellen van een speculaaspop is zo gebeurd en de bestelling wordt snel en goed afgerond.

Ook voor kinderen een leuk cadeau

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zullen de smaak van een speculaaspop van Bakker de Graaf zeker kunnen waarderen! Zo kunt u een speculaaspop bestellen die de kids zelf kunnen versieren met Sinterklaas. Informeer naar de opties door contact op te nemen of door langs te komen in bij Bakker de Graaf in Amersfoort.

Contact opnemen

De ambachtslieden bij Bakker de Graaf vertellen u graag meer over de opties voor het kopen van een speculaaspop. Voor meer informatie kunt u het beste even telefonisch contact opnemen. Dat doet u via telefoonnummer 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Altijd lekkere verse broodjes. Altijd op het afgesporken tijdstip geleverd, duidelijke communicatie en top service!
David de Boom
10 juni 2022
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Al jaren kiezen wij voor broodjes van bakker De Graaf. Heerlijk belegde broodjes, duidelijke communicatie en afstemming. Altijd betrouwbare en vriendelijke bezorging. Wij bestellen hier graag!
Nationaal Jeugddebat
8 april 2022
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Bakker de Graaf is een betrouwbare leverancier die topkwaliteit levert. Ze bevoorraden onze keuken met dagverse produkten. Ons keukenpersoneel gebruikt dit om de lunch te verzorgen voor onze medewerkers. Fijne samenwerking!
Heinen & Hopman
5 januari 2022
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »