• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • ✓ Lekkerste broodjes
  • ✓ Passende relatiegeschenken

Speculaas cadeau

Geef uw relaties een mooi geschenk door ze ambachtelijke speculaas cadeau te geven. Ook voor kinderen is een pop van speculaas een ideaal cadeau wanneer Sinterklaas weer in het land is. Om de goedheiligman een handje te helpen heeft Bakker de Graaf naast speculaas ook amandelletters, banketstaven, chocoladeletters en natuurlijk kruidnoten in het assortiment opgenomen. Verras mensen met een cadeau van speculaas, of andere sinterklaaslekkernijen. Het zal ze zeker smaken!

Neem contact op!Relatie geschenken bestellen

Een extra stuk kwaliteit en service wanneer u speculaas als cadeau koopt

Speculaas van Bakker de Graaf doet u cadeau wanneer u de ontvanger iets speciaals wilt geven. De kwaliteit van onze speculaas is uitmuntend en de prijs is zeer schappelijk voor wat u koopt. U kunt uw bestelling makkelijk plaatsen via de volledig vernieuwde website van Bakker de Graaf. Uw bestelling wordt snel verwerkt en bezorgd bij de ontvanger. Of u geeft het zelf als cadeautje natuurlijk! En als u vragen of verzoeken heeft, dan neemt u toch gewoon even contact op? Bij Bakker de Graaf staan we u graag te woord.

Bij vragen horen we graag van u!

Zijn er nog onduidelijkheden? Of heeft u wat hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling? Neem dan gerust even contact op met Bakker de Graaf. Dat doet u door te bellen met telefoonnummer 033-4612352.

Bekijk ook: