• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • ✓ Lekkerste broodjes
  • ✓ Passende relatiegeschenken

Saucijzenbroodjes bestellen Utrecht

Af en toe mag u uzelf en uw personeel best eens verwennen door saucijzenbroodjes te bestellen voor de bedrijfslunch in Utrecht. En voor de lekkerste saucijzenbroodjes moet u bij Bakker de Graaf zijn. Alle producten van Bakker de Graaf worden namelijk vers bereid. Iedere dag worden er verse producten geleverd, en dat proeft u! Trakteer uzelf bij de volgende bedrijfslunch in Utrecht door saucijzenbroodjes te bestellen bij Bakker de Graaf!

Neem contact op!Online bestellen

Saucijzenbroodjes bestellen in Utrecht; lekker, en lekker makkelijk!

Een saucijzenbroodje, dat gaat er wel in tijdens de lunch! Dan moeten ze natuurlijk wel op tijd geleverd worden. Buiten de kwaliteit van de broodjes is Bakker de Graaf ook wat dienstverlening betreft flink aan de weg aan het timmeren. De gehele website is vernieuwd en daardoor nu nog functioneler geworden. Vooral het bestelsysteem is flink op de schop genomen en daardoor is het nu nog makkelijker geworden om vanuit uw bedrijf in Utrecht saucijzenbroodjes te bestellen. U kunt op rekening betalen, contant bij aflevering, of u doet het gewoon binnen de veilige betaalomgeving van iDEAL.

Neem vooral contact op bij vragen over de producten van Bakker de Graaf

Als u meer wilt weten over de saucijzenbroodjes, of een van de andere verse producten die u bij Bakker de Graaf kunt bestellen, kunt u daarvoor contact opnemen. Hiervoor belt u met telefoonnummer 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »