Saucijzenbroodjes Amersfoort en omgeving bestellen?

Opzoek naar het lekkerste saucijzenbroodje van Amersfoort en omgeving? Zoek dan niet verder, wij van bakker de Graaf hebben de lekkerste saucijzenbroodjes. U kunt deze natuurlijk bij ons filiaal aan de Isseltseveld 46a komen ophalen. Of bestel de saucijzenbroodjes gemakkelijk online op onze website.

De lekkerste Saucijzenbroodjes van Amersfoort

Saucijzenbroodjes AmersfoortWij van bakker de Graaf zorgen er elke dag weer voor dat onze producten vers en met de juiste ingrediënten worden gemaakt. Het resultaat zijn heerlijke verse saucijzenbroodjes gemaakt van de beste ingrediënten. Zo lekker heeft u uw saucijzenbroodje nog nooit gegeten!
Onze saucijzenbroodjes zijn zowel warm als koud heerlijk en passen bij iedere gelegenheid. Gewoon als lekkere lunch of als onderdeel van een uitgebreidere lunch op uw kantoor. Kijk bij ons bestel overzicht wat voor combinaties allemaal mogelijk zijn.
Wilt u uw hele lunch cateren? Bezoek dan onze catering pagina.

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »