• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • ✓ Lekkerste broodjes
  • ✓ Passende relatiegeschenken

Relatiegeschenken Zeist

Weet u nooit wat u voor relatiegeschenken u moet sturen naar uw zakelijke partners in Amersfoort, Leusden, Zeist of Soest? Dan heeft cateringbedrijf Bakker de Graaf een leuke en originele oplossing. ‘Bedankt voor de samenwerking’ zegt u dit jaar met eten! En niet zomaar eten, maar ambachtelijke producten zoals een goede kerststol met amandelspijs, of een roomboter kerstkrans van maar liefst 550 gram. In de regio Amersfoort, Zeist en Leusden zullen uw partners nog nooit zulke originele relatiegeschenken hebben gehad. Op de website kunt u alvast een indruk opdoen van de mogelijkheden, en bij vragen, opmerkingen of verzoeken horen wij graag van u!

Neem contact op!Relatie geschenken bestellen

Relatiegeschenken om van te smullen in de regio Zeist, Amersfoort en Soest

Het is een beetje traditie geworden om relatiegeschenken te sturen naar zakelijke relaties rond de jaarwisseling. Hoe leuk is het dan om een geschenk te sturen dat helemaal past bij de gezelligste tijd van het jaar! Stuur de lekkerste kersproducten als relatiegeschenken naar al uw relaties in de omgeving van Amersfoort, Soest of Zeist. Uiteraard bezorgd door de medewerkers van cateringbedrijf Bakker de Graaf. U kunt deze relatiegeschenken ook personaliseren door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op een taart voor 20 personen te laten drukken. Alle taarten, kerststollen en amandel kerstkransen worden op ambachtelijke wijze bereid met verse producten. Zo stuurt u makkelijk en snel de lekkerste relatiegeschenken naar uw partners in Soest, Zeist of Leusden.

Bakker de Graaf helpt u bij het uitkiezen van de lekkerste relatiegeschenken

Kwaliteit, zorg voor onze producten, vakmanschap en service. Dat zijn de ingrediënten die Bakker de Graaf maakt tot wat het vandaag is. Een cateringbedrijf dat inmiddels ruim 260 bedrijven in de regio Leusden en Amersfoort voorziet van verse maaltijden en relatiegeschenken. Wij helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van de perfecte relatiegeschenken voor al uw partners! U hoeft alleen even contact op te nemen en onze vakmensen vertellen u graag alles over ons brood, banket en al het andere dat Bakker de Graaf u te bieden heeft.

Neem contact op voor meer informatie

Kunnen wij u nog ergens anders mee helpen? Wat uw vragen ook zijn, Bij Bakker de Graaf vertellen wij graag met passie over onze producten. Ook als u hulp nodig heeft bij het bestelproces of wanneer u bijzondere verzoekjes heeft kunt u contact opnemen. Dat kan natuurlijk per email, maar we vinden het nog gezelliger als u gewoon even belt. Dat werkt fijner en een stuk sneller! U kunt telefonisch contact opnemen met Bakker de Graaf door te bellen met telefoonnummer 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »