Ambachtelijk Paasstol

De tijd van Pasen staat weer voor de deur. Dat betekent weer heerlijk genieten van al het lekkers dat bij Pasen hoort. Samen met familie, vrienden en collega’s kunt gaan genieten van een uitgebreide paasbrunch. Wij als Warme Bakker De Graaf bakken voor u de lekkerste ambachtelijk gebakken Roomboter Paasbrood en Roomboter Paasstol die tijdens de paasbrunch niet mogen ontbreken. Onze paasbroden en stollen zijn rijkelijk gevuld met 100% amandelspijs, krenten en rozijnen waarna ze worden afgewerkt met amandelsnippers. Deze Paasbroden en stollen zijn ideaal voor de paasbrunch bij u thuis of op het werk. Onze klanten kunnen u vertellen dat ze heerlijk smaken en onmisbaar zijn voor een gezellig Pasen.

Paasbrood bestellen

Pasen biedt u de kans om uw familie, vrienden of klanten te verrassen met een heerlijk paasbrood of paasstol. Relatiegeschenken van Warme Bakker de Graaf zijn een ideale manier om uw familie, vrienden, collega’s of klanten te verrassen en verblijden. Naast dat onze producten heerlijk smaken worden ze ook nog verpakt in een luxe geschenkdoos. Wilt u laten zien dat weet wat lekker is geef dan een brood of stol cadeau en verwen uzelf er ook gelijk met één.

Wij moeten helaas vaak vernemen uit de reactie van bedrijven en klanten dat er nergens zo’n lekkere paasbrood of paasstol is te verkrijgen en hij blijft dagen lang vers dus kwaliteit voor je geld. Dus wilt u uw relatie met uw klanten verrassen dan zijn onze paasproducten de ideale manier om uw binding met uw klanten te versterken. Kijk snel op onze mooie folder op www.bakkerdegraaf.nl en bestel snel want onze prijzen zijn echt de scherpste van Amersfoort en omstreken! U kunt ook online uw bestelling doorgeven! Klik op onderstaande link en kies in het volgende menu voor het Feestdagen Assortiment.