Welkom bij Bakker de Graaf, online broodjes bestellen in Amersfoort en omgeving

Warme Bakker de Graaf is een professioneel catering bedrijf gevestigd op bedrijventerrein “De Isselt”, in Amersfoort. U kunt bij ons gemakkelijk online broodjes bestellen. Ons catering bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van lunches met lekkere belegde broodjes, warme broodjes, salades en diverse snacks. U kunt bij ons online broodjes bestellen in de omgeving van Amersfoort. Dus als u lekkere verse broodjes wilt bestellen in Bunschoten, of een lekkere lunch in Amersfoort wilt bestellen in Soest of Leusden, bent u bij Bakker de Graaf Catering aan het juiste adres. Wij bezorgen onze verse broodjes in de hele regio, rondom Amersfoort. Belegde Broodjes Amersfoort bestellen?

Als cateraar bieden wij natuurlijk veel meer dan dat. U kunt bij ons ook heel goed terecht voor bijvoorbeeld buffetten, snacks en borrelhapjes. Maar ook voor het lekkerste gebak en taarten bent u bij ons aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan leuke taarten met foto's erop. Die taarten kunt u allemaal bij ons bestellen.

De nieuwe website van Bakker de Graaf

Voor klanten die vaker bij ons op de website broodjes bestellen, zal het opvallen dat de nieuwe site een grote verandering heeft ondergaan. Het uiterlijk, de uitstraling, de functionaliteit, alles heeft een make-over gekregen. U kunt op deze site gemakkelijk alle informatie over ons catering bedrijf vinden. Ook is er een handig bestelsysteem om snel en eenvoudig belegde broodjes te bestellen voor tijdens de lunch. Ook hier heeft ons bestelformulier voor de broodjes bestel-service een grondige make-over gekregen, het bestelsysteem om broodjes te bestellen, is ontwikkeld met bestelgemak in het achterhoofd. Nergens anders vindt u zo'n innovatief broodjes bestelsysteem als bij Bakker de Graaf uit Amersfoort. En met het nieuwe bestelsysteem voor broodjes en complete lunches, kunt u eenvoudig betalen op rekening, contant of gemakkelijk en snel de broodjes bestellen en met iDEAL betalen.

Kwaliteit

Op dit moment bestaat ons klanten bestand uit zo’n 260 bedrijven en we groeien nog steeds maandelijks en met een goede rede.  De verse vleeswaren waaronder rosbief, fricandeau, schouderham en grillworst komen dagelijks vers bij ons binnen en worden geleverd door een ambachtelijke slager uit Spakenburg die op landelijke niveau jaarlijks prijzen wint. Verser kan niet en onze klanten weten dit.

Personeel

Met een jong dynamisch team van 13 medewerkers proberen we elke dag onze klanten perfecte kwaliteit en service aan te bieden. Het begint allemaal in onze eigen bakkerij, waar met de grootste zorg en vakmanschap de lekkerste en verste broodsoorten voor u worden gebakken. Wij willen u zo goed mogelijk helpen, vraagt u ons dus gerust alles wat u over brood, banket en belegde broodjes wilt weten. De lekkerste bakker van Amersfoort helpt u graag. Elke dag weer.

Erkend Leerbedrijf

Dit betekent dat leerlingen van alle ROC's en SBBO 's in Amersfoort kunnen solliciteren op een vacature, in de Beroeps Begeleidende Leerweg.

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

 • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
 • Goed opgeleide horecateams
 • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
 • Extra aandacht voor gezondere keuzes
 • Goede producten en een betaalbaar aanbod
 • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Daarom Bakker de Graaf

 • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
 • Goed opgeleide horecateams
 • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
 • Extra aandacht voor gezondere keuzes
 • Goede producten en een betaalbaar aanbod
 • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »