Al ruim 20 jaar
Uw specialist in
onderwijscatering

in Amersfoort en omgeving

Specialist in onderwijscatering Amersfoort en omgeving

Bakker de Graaf is een professioneel cateringbedrijf. U kunt al ruim twintig jaar bij ons terecht voor lunches met heerlijk belegde broodjes, warme broodjes, salades en snacks. Daarnaast vindt u onze dagverse producten ook in diverse middelbare scholen te Amersfoort én omstreken. Wij bevoorraden schoolkantines, maar kunnen ook de complete zorg uit handen nemen. Dan leveren we niet alleen onze producten aan de kantine, maar voorzien wij deze ook van horecapersoneel, om uw leerlingen optimaal te bedienen.
 

Gezonde schoolkantine

De jeugd is de toekomst en naast dat u ze het best mogelijke onderwijs wilt geven, zorgen wij ervoor dat ze ook de best mogelijke keuzes op het gebied van eten en drinken kunnen maken. Onze kracht is kwaliteit. Dagelijks leveren we dagverse producten en deze worden geleverd door vriendelijke chauffeurs. We denken graag met u mee en verzorgen altijd onderwijscatering op maat. Het resultaat is een schoolkantine met betaalbare, gezonde keuzes.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Bakker de Graaf is altijd behulpzaam. Ze denken met je mee over het assortiment maar bijvoorbeeld ook over acties. En zitten we een keer omhoog, dan staan ze direct voor ons klaar. De kwaliteit is super en ze leveren altijd netjes op tijd. Een hele fijne partner om mee samen te werken!

Diana, medewerker keuken Farel College Amersfoort

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onderwijscatering

Specialist in onderwijscatering Amersfoort en omgeving Bakker de Graaf is een professioneel cateringbedrijf. U kunt al ruim twintig jaar bij ons terecht voor lunches met heerlijk belegde broodjes, warme broodjes, salades en snacks. Daarnaast vindt u onze dagverse producten ook in diverse…

Onze partners

Meer informatie

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de kantine van uw school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar 033-4612352.