Klantenbeoordelingen

Jolanda
Ik bestel altijd bedrijfsmatig lunches, altijd top verzorgd! Vriendelijk personeel, dat zeker ook goed mee denkt!
9 januari 2020
brocacef amersfoort
Uitstekende kwaliteit van de broodjes ruime keuze levering en snelheid na toe perfect ook als je op het laatste moment een bestelling doorgeeft kan dit altijd geregeld worden.
7 maart 2019
Mary
Afgelopen week de nieuwe locatie bekeken. Wat ziet het er allemaal mooi en goed verzorgd uit. Net als de lunch die wij iedere dag bezorgd krijgen. De service is uitstekend en er wordt meegedacht bij de bestellingen. Zeker een aanrader voor de dagelijkse lunch of catering!
16 november 2018
Sander
Voor het tweede jaar op rij een heerlijke taart besteld. Wat een kwaliteit taart. Echt genieten en zeker een aanrader.
25 augustus 2018
Diana
Uitstekende kwaliteit en een super service en zeer vriendelijk wat wil je nog meer.
16 augustus 2018
AB Midden Nederland, Houten
De Graaf catering heeft voor AB Midden Nederland in Houten dit jaar BBQ verzorgt. Prima vlees en ruim voldoende salades. Service vriendelijk en aankleding locatie goed. Perfecte avond gehad.
9 augustus 2018
AB Midden Nederland
Catering De Graaf heeft onze jaarlijkse BBQ prima verzorgd. Goed gevulde tafels en prima vlees. Alles zag er verzorgd uit. Top.
28 juli 2018
Gerie
De taarten die wij kregen waren zo lekker dat ik iedereen aanbeveel deze een keer te bestellen. Voor ons was het een verrassing
19 juli 2018
Mary Brussee-Schiffer
Niet alleen verzorgd bakker de Graaf een heerlijke lunch, ook het gebak is van zeer goede kwaliteit! Wij hebben er heerlijk van genoten.
12 juli 2018
Odina Teunissen
Heerlijke verse broodjes, goed belegd en prima service. Zeker een aanrader!
2 juli 2018
Rita Beekhuis
Heerlijke broodjes, super service, altijd op tijd en supervers.
20 juni 2018
Johan
Regelmatig bestellen wij broodjes voor overleggen. De broodjes zijn van goede kwaliteit en de bezorging is altijd keurig op tijd.
14 juni 2018
Reym
Reym is al jaren een tevreden klant van Bakker de Graaf. Dagelijks zorgen ze voor de lunch. Ze zijn altijd op tijd, de broodjes zijn ruim belegd en heerlijk vers. Ook last minute aanvragen zijn voor hen geen probleem.
4 juni 2018
Frederike
Heel fijne cateringservice, altijd bereid op het laatst nog wat aan te vullen of aan te passen. Heerlijke broodjes (ook warm), zeker een aanrader!
25 mei 2018
Joke
de broodjes zijn prima op tijd bezorgd en waren heerlijk!
17 mei 2018

Deel jouw ervaring