• ✓ Gemakkelijk online broodjes bestellen
 • ✓ Lekkerste broodjes
 • ✓ Passende relatiegeschenken

Catering Amersfoort

De catering voor uw bedrijf in de regio Amersfoort, Leusden en Soest is in goede handen bij cateringbedrijf Bakker de Graaf. Hier vindt u de uitgebreide mogelijkheden waar u naar op zoek bent. Of het nu om de catering voor een lunch in Soest, een personeelsborrel in Leusden, of een complete barbecue in Amersfoort gaat, inclusief afwassen: Bakker de Graaf verzorgt het voor u. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Plaats uw bestelling op de website van cateringbedrijf Bakker de Graaf in Amersfoort of neem contact op bij vragen of opmerkingen.

Neem contact op!Online bestellen

Wat voor soort catering mogen wij voor u in Amersfoort, Leusden of Soest verzorgen?

U kunt kiezen uit een volledig verzorgde catering voor verschillende gelegenheden. Van zakenlunch tot een barbecue met het personeel. Hieronder een korte omschrijving van wat u per catering mag verwachten:

 • (Zaken)lunch

  Kies uit vers belegde broodjes, maaltijdsalades of lekkere warme broodjes. Ook verschillende soepen kunnen in een hotpot worden geleverd door cateringbedrijf Bakker de Graaf in Amersfoort vanaf 15 personen.

 • Borrels

  Catering nodig voor een borrel bij uw bedrijf in Amersfoort of Leusden? Kies uit verschillende luxe koude en/of warme hapjes, mini sandwiches of wrap hapjes. Ook de oude vertrouwde bittergarnituur zit natuurlijk in het assortiment!

 • Barbecue

Sinds kort kunt u ook voor een volledig verzorgde barbecue de professionals van cateringbedrijf Bakker de Graaf in Amersfoort inschakelen. De barbecue, bestek, borden, sausjes en al het andere dat u nodig heeft wordt ruim van tevoren geleverd en opgehaald. Desgewenst wordt er zelfs afgewassen!

Bij cateringbedrijf Bakker de Graaf is de catering van uw keuze voor uw bedrijf in Leusden, Amersfoort of Soest zo geregeld. Dankzij het nieuwe reserveringssysteem regelt u alles makkelijk en snel online. Betalen doet u even eenvoudig op rekening, contant of, nog makkelijker, gewoon via uw eigen bank met iDEAL. Makkelijker dan dat wordt het niet!

Kunnen wij u nog ergens anders mee helpen?

Wat uw vraag ook is, bij Bakker de Graaf staan we u graag persoonlijk te woord. Nu is het niet praktisch als u voor iedere vraag helemaal naar ons cateringbedrijf in Amersfoort toe moet komen. Daarom kunt u met dringende vragen, of als u gewoon een medewerker wilt spreken, direct contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 033-4612352. Ook voor verzoeken omtrent dieetwensen of allergieën kunt u contact opnemen. Indien mogelijk passen wij bij Bakker de Graaf de catering hier zoveel mogelijk op aan. Waar mogen wij binnenkort uw personeelsborrel, zakelijke lunch of gezellige barbecue verzorgen?

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Superkwaliteit en uitstekende service. Van taart tot saucijzen, vergaderlunches en bittergarnituur; alles heerlijk vers of warm en op tijd bezorgd!
bouwonderneming van Bekkum Amersfoort
26 januari 2023
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Een geweldig team, met een goed doel voor ogen.
Geert Hol
17 december 2022
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Altijd lekkere verse broodjes. Altijd op het afgesporken tijdstip geleverd, duidelijke communicatie en top service!
David de Boom
10 juni 2022
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

 • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
 • Goed opgeleide horecateams
 • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
 • Extra aandacht voor gezondere keuzes
 • Goede producten en een betaalbaar aanbod
 • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »