Al ruim 20 jaar
Uw specialist in
onderwijscatering

in Amersfoort en omgeving
  • Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • Lekkerste broodjes
  • Passende relatiegeschenken

Broodjes bestellen Amersfoort

U kunt verschillende soorten broodjes bestellen en laten bezorgen in Amersfoort en omstreken door cateringbedrijf Bakker de Graaf. Kies voor verse belegde broodjes met verse vleeswaren of ga voor de vegetarische variant. Zin in iets warms? Er zijn verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Op de vrijdagmiddag, of gewoon omdat het kan, gaat een broodje bal of hamburger er natuurlijk ook wel in. Keuze genoeg dus bij Bakker de Graaf. Als u met meerdere mensen bestelt, is ook een volledig verzorgde catering mogelijk.

Neem contact op!Online bestellen

Eenvoudig broodjes bestellen en laten bezorgen in Amersfoort

De kwaliteit van de broodjes die u bij Bakker de Graaf in Amersfoort kunt bestellen en laten bezorgen is uitstekend. Alle broodjes worden gemaakt met verse ingrediënten zoals verse vleeswaren die worden geleverd door de ambachtelijke slager in Spakenburg. Dat is de reden dat meer dan 260 bedrijven in en rondom Amersfoort inmiddels broodjes bestellen en laten bezorgen door Bakker de Graaf! Over bestellen en bezorgen gesproken, Bakker de Graaf heeft flink geïnvesteerd in een nieuw bestelsysteem waardoor het bestelproces nu nog makkelijker gaat! U kunt broodjes of een complete lunch nu makkelijk bestellen en betalen op rekening, cash, of via uw eigen bank met iDEAL. Probeer het zelf uit en zie hoe eenvoudig het is!

Bij vragen over het assortiment belt u met Bakker de Graaf

Bij Bakker de Graaf vinden wij het belangrijk om er een zo persoonlijk mogelijke benadering richting onze klanten op na te houden. Bij vragen is het dan ook het prettigst als u deze rechtstreeks kunt stellen aan een medewerker. Neem bij vragen dan ook contact op via 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Altijd lekkere verse broodjes. Altijd op het afgesporken tijdstip geleverd, duidelijke communicatie en top service!
David de Boom
10 juni 2022

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze partners

Meer informatie

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de kantine van uw school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar 033-4612352.