Soep bestellen in Amersfoort, Soest, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk en omgeving

Bakker de Graaf, gevestigd in Amersfoort, staat al jaar en dag gekend om zijn uitstekend en vers brood. Wij hebben naast belegde broodjes ook heel wat anders te bieden. Zo kan u in de zomer bijvoorbeeld een lekkere barbecue bestellen of kan u voor een meeting op uw werk overheerlijke en vers belegde broodjes verkrijgen. Dit maakt van Bakker de Graaf een all in one catering bedrijf. Bakkerij en catering zijn twee totaal uiteenlopende vlakken binnen de horeca, om dit te combineren moet je al kunnen rekenen op een zeer sterk team en of dat team er is. Bakker de Graaf is uw keuze voor al catering behoefte, uw feesten, belegde broodjes, maar ook om soep te bestellen in Amersfoort.

Heerlijk soep bestellen

U leest het goed, wij bereiden ook soep voor. Sinds geruime tijd kunt u bij Bakker de Graaf drie verschillende soorten soepen verkrijgen. Indien u met meer dan 15 personen besteld u simpelweg een hotpot van onderstaande overheerlijke soepen. En dat al vanaf 2,35 euro!

Champignon crème soep bestellen in Amersfoort

Het is alom geweten dat champignons een zeer voedingsrijke bron is. Deze champignon crème soep is dan ook om duimen en vingers bij af te likken. De toch wel sterke smaak van de champignons, worden perfect gebalanceerd door het toevoegen van room.

Rijkgevulde groente soep bestellen in Amersfoort

Naast champignonsoep hebben we ook nog een iets puurdere soep. Wat smaakt beter dan een smaakbom aan groenten overgoten met een heerlijk bouillon? Het woord rijkgevulde is nog een understatement van wat u aantreft in deze soep. Kan u alle groenten onderscheiden?

Tomaten crème soep bestellen in Amersfoort

Tenslotte, maar zeker niet de minste, de alom gekende tomaten crème soep. Tomaten bevatten over het algemeen een bom aan vitaminen. Dit is dus de ideale soep voor uw kinderen. Ook hier weer wordt de pure tomatensmaak een beetje verzacht en verbeterd door het toevoegen van room.

Heeft u en uw medewerkers zin in soep? Gevestigd in Amersfoort of omstreken? Dan kan u met een gerust hart soep op tafel serveren dankzij Bakker de Graaf. Klik hier en bestel direct uw soep.