Catering bestellen voor zakelijk lunchen of vergaderingen in Amersfoort

Heeft u binnenkort een zakelijke lunch of een belangrijke vergadering? Dan wilt u waarschijnlijk graag indruk maken op uw zakenpartner(s). U wilt uw zakenpartner(s) uiteraard ook goed te eten geven. Dat snappen wij, daarom leveren wij professionele lunches die perfect zijn om mee te lunchen.

Catering bestellen zakelijk lunchen Amersfoort

Wij leveren de lunches in Amersfoort en omgeving. De lunches zijn zelf samen te stellen. De keuze is groot, u kunt kiezen uit belegde broodjes, salade, vegetarische salade, speciale vergaderlunches, warme broodjes, drankjes, fruit, iets lekkers voor bij de koffie, snacks, snackbroodjes, borrelhapjes en soepen (soepen leveren wij vanaf 15 personen). Kortom, veel keuze om de lunch of vergadering te laten lopen zoals u dat wilt. De kwaliteit van de producten is uitstekend, wij krijgen namelijk dagelijks de ingrediënten vers geleverd door een ambachtelijke slager. Het brood bakken wij zelf waardoor wij u ze u op z'n verst kunnen leveren.

Naast de catering kunnen wij u ook banket & taarten leveren. Of bent u goed bekend met uw zakenrelatie en heeft u wat te vieren? Dan leveren wij u ook met veel plezier de barbecue.

Online catering bestellen zakelijk lunchen Amersfoort

Catering bestellen zakelijk lunchen Amersfoort is heel gemakkelijk online te doen. Online ziet u direct welke keuzeopties u heeft. Ook kunt alle ingrediënten en allergenen bekijken. De prijzen ziet u ook gelijk wanneer u online de website www.bakkerdegraaf.nl bezoekt. Online bestellen voor catering bestellen zakelijk lunchen Amersfoort is vooral heel gemakkelijk. U kunt eenvoudig betalen via iDeal, contant of op rekening en de lunch wordt op het door u gewenste tijdstip geleverd. Wel is van belang dat u voor een bepaald tijdstip uw bestelling aan ons heeft doorgegeven. Zo kunnen wij u op tijd de lunch leveren. Wanneer u wilt lunchen met onze producten op zaterdag willen wij u vragen ons te contacteren om te overleggen.

Bestel hier direct uw zakelijke lunch online. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust met ons contact op en wij helpen u graag verder!