Bakker de Graaf voor de mooiste kerst relatiegeschenken

Ook op zoek naar mooie en passende relatiegeschenken voor Kerst? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden namelijk diverse relatiegeschenken aan, die u snel en eenvoudig bij ons online kan bestellen. Zo kan u bij ons een overheerlijke kerststol of een kerstkrans bestellen. En bij ons vindt u ook de allerlekkerste amandelspijs. Wij bieden u de lekkerste kerstproducten van Amersfoort en omstreken.

Kerststol bestellen bij Bakker de Graaf

Bestel bij ons de lekkerste kerststollen van Nederland. Verpakt in een luxe doos van 750 gram en voor een bedrag vanaf €4,95.

De gezelligste tijd van het jaar

Kerst wordt ook wel de gezelligste tijd van het jaar genoemd. En zeg nou zelf, wat is nou heerlijker dan samen met de familie aan de ontbijttafel te zitten tijdens de feestdagen. Bij dat heerlijke kerstontbijt mag een kerststol natuurlijk niet ontbreken. Bij de koffie of thee behoort natuurlijk een kerstkrans of een stuk amandelspijs en ook deze kan u bij ons bestellen. De luxe kerststol kan zowel met amandelspijs of banketspijs worden besteld. U kunt kiezen uit een kerststol van 750 of een van 1100 gram. De roomboter kerstkrans wordt verpakt in een mooie luxe doos en weegt 550 gram.

Een mooi gebaar

Heeft u een bedrijf in of rond Amersfoort en wilt u, uw klanten of medewerkers mooie relatiegeschenken meegeven voor de feestdagen? Een klein gebaar tijdens Kerst wordt over het algemeen zeer gewaardeerd door u klanten of door uw medewerkers. Zo zal uw medewerker een stap harder voor u willen zetten en zal de klant dankbaar zijn voor uw presentje en zal hij het gevoel ondervinden dat hij prettig zaken met u kan doen. U kunt natuurlijk ook gezellig met uw personeel aan de koffie gaan en daarbij een heerlijk gebakje serveren. Zo kan u bijvoorbeeld een kersttaart bestellen voor twintig personen, waarop uw bedrijfslogo staat. Wij bieden dan ook diverse relatiegeschenken aan voor uw bedrijf in of rond Amersfoort, die u op onze site kan bestellen.

Kwaliteit en service

Zo kan u bij ons dus kiezen voor een kerststol, maar ook een kerstkrans is zo geregeld. Bent u op zoek naar amandelspijs dan bieden wij u daar ook de beste keuze in. Bij ons staat kwaliteit, snelheid en service hoog in het vaandel. Als u de bestelling op onze site plaatst dan regelen wij dat uw bestelling goed en snel in orde wordt gemaakt. De mooiste en lekkerste kerst relatiegeschenken van Amersfoort en omstreken bestel je dan ook op onze website.