Al ruim 20 jaar
Uw specialist in
onderwijscatering

in Amersfoort en omgeving
  • Gemakkelijk online broodjes bestellen
  • Lekkerste broodjes
  • Passende relatiegeschenken

Belegde broodjes Zeist

Wilt u ook weleens de keuze hebben uit een groot assortiment aan verschillende broodjes die u in de regio Amersfoort, Leusden en Zeist kunt bestellen? Heeft u de meeste bezorgdiensten en cateraars al eens geprobeerd, maar vindt u de keuze wat beperkt? Bestel dan eens bij Bakker de Graaf! Hier vindt u een enorm assortiment aan verschillende vers belegde broodjes die wij in de regio Amersfoort, Zeist en Leusden bezorgen. U zult zeer zeker niet teleurgesteld zijn!

Neem contact op!Online bestellen

Van belegde broodjes tot complete catering in Amersfoort, Leusden en Zeist

Verse broodjes zijn altijd lekkerder dan een klef voorverpakt broodje. De belegde broodjes van Bakker de Graaf zijn dan ook altijd belegd met verse ingrediënten die vanuit de omgeving van Zeist, Amersfoort en Leusden worden geleverd. Bent u een vleesliefhebber? De ambachtelijke slager levert dagelijks vers vlees waardoor u kunt kiezen voor een lekker broodje met achterham, boerenworst of lekker runderrookvlees. Ook diverse verse salades en filet americain staan op het menu. Vegetarisch? Wat dacht u van een broodje kruidenkaas of sellerysalade? Bestelt u met meerdere personen? Wat dacht u dan van een volledig verzorgde catering met belegde broodjes, gekoelde dranken en als toetje ambachtelijk gebak? Heeft u nog bijzondere wensen of een afwijkend dieet? Dan passen wij het menu graag voor u aan.

Hulp bij bestellen nodig?

Hè, eindelijk een cateringbedrijf met genoeg keuze in de regio Amersfoort! Met zoveel opties kan het natuurlijk wat lastig zijn om te kiezen! Misschien heeft u nog wat vragen over het assortiment of heeft u hulp nodig bij het bestellen. In dat geval kunt u altijd even contact opnemen met Bakker de Graaf. Ook als u een allergie heeft waar wij rekening mee kunnen houden horen wij dat graag van u. Contact opnemen met Bakker de Graaf doet u door te bellen met telefoonnummer 033-4612352.

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Altijd lekkere verse broodjes. Altijd op het afgesporken tijdstip geleverd, duidelijke communicatie en top service!
David de Boom
10 juni 2022

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze partners

Meer informatie

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de kantine van uw school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar 033-4612352.