Heerlijke lunch broodjes bestellen in Leusden

Lekker lunchen in Leusden en omgeving? Hier bij bakker de Graaf bent u daarvoor aan het juiste adres! In onze bakkerij vindt u een ruim assortiment lekkere broodjes en snacks die voor een perfecte lunch kunnen zorgen. Bij ons kunt u uw lunch ook heel makkelijk online bestellen, ideaal voor de lunch op kantoor.
De lekkerste belegde broodjes Leusden, bestel nu bij bakker de Graaf!

Lekkere broodjes Leusden en omgeving

Broodjes LeusdenIedere ochtend zorgt ons personeel ervoor dat alle producten met veel liefde en toewijding worden gemaakt. Heerlijke verse producten met mooie ingrediënten. Dit proeft u terug in al onze producten, daarom zal u van lunchen bij ons geen spijt krijgen.  Hierdoor kunnen wij de lekkerste broodjes Leusden en omgeving aan u garanderen!
Wij hebben een groot assortiment broodjes, snacks, dranken en salades om uw lunch tot een groot succes te maken. Of u nu een kleine of uitgebreide lunch wil bestellen , bij ons bent u aan het juiste adres!
Ga naar onze bestel pagina voor het gehele overzicht. Stel hier direct uw lunch samen, wij beloven u dat u daar geen spijt van zal krijgen.
Wilt u graag uw lunch professioneel cateren? Bekijk dan onze catering pagina voor de mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »