Belegde broodjes en lunch bestellen in Hoevelaken

Opzoek naar de lekkerste broodjes Hoevelaken en omgeving? Dan bent u bij bakker de Graaf aan het juiste adres! Ruime keuze uit verschillende soorten beleg, er zit altijd wel een broodje voor u tussen! U kunt uw broodjes bij ons  makkelijk online bestellen via onze bestel pagina.
De heerlijkste belegde broodjes Hoevelaken en omgeving vindt u hier!

Ambachtelijke broodjes Hoevelaken en omgeving

Broodjes HoevelakenIedere ochtend staan wij vroeg op om voor u ons ambachtelijke brood te bakken. Wij gebruiken heerlijk pure ingrediënten en dat proeft u! Het is niet voor niets dat wij de lekkerste broodjes Hoevelaken en omgeving kunnen aanbieden.
Ook kunt u bij ons terecht voor een volledig verzorgde lunch. Wij hebben een ruim assortiment broodjes, snacks, dranken, salades en veel meer. Dit alles om uw lunch tot een groot succes te maken. Voor grote en kleine lunches bent u bij ons aan het juiste adres!

Ga naar onze bestel pagina voor het gehele overzicht. Stel hier direct uw lunch samen, wij beloven u dat u daar geen spijt van zal krijgen.
Wilt u graag uw lunch professioneel cateren? Bekijk dan onze catering pagina voor de mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »