Belegde broodjes en lunch bestellen in Baarn

Opzoek naar een plek voor de lekkerste belegde broodjes Baarn en omgeving? Zoek dan niet verder, wij bij bakker de Graaf verzorgen de lekkerste broodjes voor lage prijzen. U kunt uw lunch makkelijk online bestellen. Wij hebben een ruim assortiment lunch artikelen waardoor uw lunch altijd geslaagd zal zijn!

De lekkerste belegde broodjes Baarn en omgeving

Broodjes BaarnHier bij bakker de Graaf zorgen wij er elke ochtend weer voor dat alle producten vers en met de nodige zorg bereid worden. Deze liefde en toewijding voor onze producten proeft u in alles wat wij maken. Een lunch bij ons zal u dan ook zeker niet teleurstellen. Of u nu een kleine lunch of broodjes voor een heel bedrijf wil bestellen, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment broodjes, snacks, drankjes,warme broodjes en warme snacks.
Bakker de Graaf, lekkerste belegde broodjes Amersfoort en omgeving!
Ga naar onze bestel pagina voor het gehele overzicht. Stel hier direct uw lunch samen, wij beloven u dat u daar geen spijt van zal krijgen.
Wilt u graag uw lunch professioneel cateren? Bekijk dan onze catering pagina voor de mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN
Relatiegeschenken of catering allemaal even goed verzorgd. Leuke mensen, goede producten, prima dienstverlening, mooi bedrijf!
Frank Dop FTF Finance
30 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Afgelopen zondag hadden wij met ons uitvaartteam een bijeenkomst bij Uitvaartcentrum De Haan en vd Kamp in Amersfoort. Wij hadden de broodjes bij Warme bakker de Graaf besteld en deze werden keurig op zondagochtend op de locatie bezorgd. Mede door de heerlijke broodjes was het een top dag, ga zo door hartelijk dank hiervoor!
Stichting Mariniers Ziekenboeg
26 juli 2021
Bekijk alle beoordelingen »
WAT ANDEREN ZEGGEN
Heerlijke 16-persoons EK-Taart gewonnen! Uiteraard hebben we daar met ze van genoten! Ontzettend leuke actie en de broodjes die wij wekelijks bestellen voor onze klanten vallen ook altijd goed in de smaak! Bedankt :)
Ellen
28 juni 2021
Bekijk alle beoordelingen »

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze klanten

Bekijk alle klanten »