Al ruim 20 jaar
Uw specialist in
onderwijscatering

in Amersfoort en omgeving

Bedrijfslunch Amersfoort

Een lekkere en uitgebreide bedrijfslunch in Amersfoort bestelt u bij Bakker de Graaf. Bij dit professionele cateringbedrijf kunt u kiezen uit verschillende belegde broodjes, maaltijdsalades, een vegetarische lunch en zelfs snacks en borrelhapjes behoren tot de opties. Maak uw bedrijfslunch in Amersfoort bijzonder, en bijzonder lekker, door uw bestelling te plaatsen bij Bakker de Graaf. Kijk op de website voor een indruk van het uitgebreide assortiment en laat het vooral weten als er iets niet duidelijk voor u is.

Neem contact op!Online bestellen

Een lekkere verse bedrijfslunch in Amersfoort

Kies voor Bakker de graaf voor een verse bedrijfslunch in Amersfoort. Het is niet voor niets dat Bakker de Graaf de lunch verzorgt voor meer dan 260 bedrijven in en rondom Amersfoort. Alle vleeswaren komen iedere dag vers bij ons binnen vanuit de ambachtelijke slager. En dat alles voor een wel heel aantrekkelijke prijs! Verwen uzelf en uw personeel met een bedrijfslunch in Amersfoort, verzorgd door ons enthousiaste jonge team!

Bestellen en contact

U kunt in Amersfoort een bedrijfslunch van Bakker de Graaf geheel zelf samenstellen. Bestellen doet u eenvoudig via de website. Heeft u nog vragen over het assortiment? Of dienen wij rekening te houden met bepaalde allergieën of een afwijkend dieet? Neem dan even contact op door te bellen met 033-4612352

Bekijk ook:

WAT ANDEREN ZEGGEN
Superkwaliteit en uitstekende service. Van taart tot saucijzen, vergaderlunches en bittergarnituur; alles heerlijk vers of warm en op tijd bezorgd!
bouwonderneming van Bekkum Amersfoort
26 januari 2023

Daarom Bakker de Graaf

  • Altijd een vast gezicht, van horecamedewerkers tot aan chauffeurs
  • Goed opgeleide horecateams
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Extra aandacht voor gezondere keuzes
  • Goede producten en een betaalbaar aanbod
  • De meeste producten zijn verpakt in een coronaproof Q-bag

Onze partners

Meer informatie

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de kantine van uw school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar 033-4612352.